animaties

# reclame en branding

Digital signage, billboards of digitale beeldschermen zijn reeds enkele jaren aan een opmars bezig om reclame boodschappen of presentaties op een hedendaagse manier aan de man te brengen. Langs autostrades, bovenop gebouwen, in sportstadions maar ook bij de slager om de hoek of de frituur worden steeds vaker schermen opgehangen die onze aandacht proberen te trekken. Wij voorzien content op deze schermen: van animaties tot video boodschappen tot real time content.

reclame en branding

# 3D

Steeds vaker wordt gebruik gemaakt van 3D afbeeldingen in animaties of presentaties. Alles is mogelijk in een virtuele omgeving. Wat nog niet bestaat kan je creëren, wat wel bestaat kan je veranderen. We gebruiken 3D software niet enkel om volledig virtuele ruimtes te creëren, we kunnen 3D objecten ook plaatsen in bestaand video- of beeldmateriaal.

3D animaties en tekeningen

# LED schermen

Een animatie creëren om op een LED scherm te plaatsen is niet zo vanzelfsprekend als het lijkt. Vaak hebben grote LED schermen zeer lage resoluties of worden de kleuren volledig anders weergegeven tegenover een PC- of TV scherm. Eén animatie ziet er op verschillende LED producten steeds weer anders uit. Wij hebben jarenlange ervaring in het maken van animaties voor LED schermen en houden steeds rekening met de sterktes en zwaktes van elk scherm.

Animaties voor LED schermen

Enkele Realisaties

Animated infographic

EDIFLEX is een EDI mapping software pakket. Om deze tool aan te prijzen maakten we een geanimeerde infographic. Een geanimeerde infographic is een vorm van visuele communicatie, waarbij we met behulp van tekeningen, symbolen, iconen of zelfs diagrammen een verhaal vertellen. Ze worden vaak gebruikt om complexe programma's, handleidingen of moeilijk te begrijpen situaties uit te leggen.
EDIFLEX is een project van TLCC (http://www.tlcc.be).

 

Jobsalon.be infographic

Ter ondersteuning van hun website maakten wij deze infographic die uitlegt wat jobsalon.be is en wat de sterktepunten zijn van hun website.

 

Grand Bazar Antwerp

In het hart van Antwerpen, vlakbij de Groenplaats en de Meir ligt het volledig vernieuwde shopping center Grand Bazar Antwerp. In de centrale hal van het winkelcomplex werden 2 grote video walls geïntegreerd die telkens bestaan uit 12 HD schermen. Deze schermen werken simultaan en vormen samen één groot scherm waarop animaties en video's afspelen. Ze worden gebruikt om acties aan te kondigen, reclame te maken voor de winkels van het shopping center, maar ook om evenementen aan te kondigen in de stad. CreaThing werd als partner aangesteld om deze animaties te ontwikkelen. Hieronder een greep uit de vele animaties die wij reeds voor hen mochten maken.

 
Halloween in Grand Bazar Antwerp animatie
 
Pasen animatie Grand Bazar Antwerp
 
 
Elite animatie in Grand Bazar Antwerp
 
 
Sinterklaas animatie Grand Bazar Antwerp
 

3D Animatie ESSG

ESSG staat voor "Event & Stadium Suppliers Group" en is een groep van verschillende ervaren multinationals van over de hele wereld. Iedere onderneming van deze groep werkt onafhangelijk en ze hebben allen verschillende producten en diensten. ESSG vertegenwoordigt al deze bedrijven op de belangrijkste sportevenementen en beurzen. Voor hen maakten wij een 3D animatie waarin een wandeling gemaakt wordt doorheen een virtueel 3D stadion. Hierbij wordt stilgestaan bij de producten en diensten van de groep.