Animaties

Animaties voor CBS Beton

 

CBS Beton is dé referentie voor prefab betonelementen.

Van beton keerwanden tot sleufsilomuren, modulo betonblokken, opslagtanks maar ook zitbanken, tribunes, boordstenen, straptreden en goten kan CBS Beton leveren.

Bij CBS Beton was er al wat behoorlijk wat foto- en videomateriaal van referenties beschikbaar.
Voor een beursdeelname hebben wij met het bestaande beeldmateriaal nieuwe animaties gemaakt die op een grote LED-wall in het midden van hun beursstand afspeelden.

Hieronder een korte stukje van één van die animaties.

 

Woordje van de klant

CBS Beton was aanwezig op Matexpo 2021 met een verfrissende en conceptuele stand. We hebben beroep gedaan op CreaThing om onze producten te presenteren in enkele korte filmpjes. Deze werden zeer goed onthaald door de bezoekers. Het was een duidelijke, creatieve en frisse voorstelling waardoor men aandachtig bleef kijken naar de voorgestelde producten. 
Bedankt aan CreaThing voor de professionele samenwerking. 

 

Marc Vandeputte, Global Marketing Manager CBS Beton.

Naast de animaties voor hun beursstand mochten we eerder al instructievideo's maken voor hun producten.

De teksten werden ingesproken door professionele stemmen en dit zowel in het Nederlands als in het Frans. Hiervoor werken wij samen met zeer betrouwbare en professionele partners. Per taal bieden wij de keuze tussen meerdere mannen- of vrouwenstemmen.

Hieronder een voorbeeld van een Franstalige instructievideo. Klik hier om de animatie mét voice-over te horen.

Alle animaties worden steeds afgesloten met een eigen logo animatie. Deze animatie kan apart geleverd worden om te gebruiken op bijvoorbeeld social media kanalen, email handtekeningen, etc.

 

Op zoek naar een leuke animatie voor jouw beursstand?

Laten we samenzitten.

Contacteer ons  of bel  056 123 003