applicaties

# game apps

Wij ontwikkelen mobiele apps die zowel op Apple, Android als op PC te gebruiken zijn. Onderstaande referentie is hiervan een goed voorbeeld. Rumi@Brazil is een spel rond de kindvriendelijke alien Rumi, getekend door Mario De Koninck. Het is een GRATIS spel (voor kinderen én volwassenen!) naar aanleiding van het WK voetbal. Te downloaden via The App store of Google Play Store.

appStoreBtn
playStoreBtn

# flash

Het animatie- en applicatieprogramma Flash wordt niet langer gebruikt in websites omdat niet alle smartphones flash kunnen afspelen. Toch wordt het nog vaak gebruikt voor toepassingen die niet op smarthones gebruikt worden. Onderstaand voorbeeld is een wegwijzer van een shopping mall die werd ontworpen voor Grand Bazar Antwerp. In deze applicatie kan je winkels opvragen via een kaart of uit een lijst volgens product of dienst. Deze applicatie prijkt op verschillende touch screen totems, verspreid over het ganse winkelcomplex, aangestuurd d.m.v. een online Drupal CMS.

Bekijk grotere versie

# mobile

Een mobiele applicatie is een software applicatie die gebouwd is specifiek om op smartphones, tablets of andere mobiele apparaten te werken. Het kan een applicatie zijn die voor het grote publiek bestemd is, of een unieke applicatie die aan uw specifieke noden voldoet. Onderstaand is een printscreen van een mobile app die Creathing heeft ontwikkeld voor thuisgebruik. Deze app maakt uw vele zappers overbodig: alle gewenste multimedia apparaten zoals radio, TV, Smart TV, Digibox, Xbox, .. worden aangestuurd vanuit één centraal scherm. De app kan gelijktijdig gebruikt worden vanop mobile apparaten.

# widgets

Widgets zijn applicaties die standalone kunnen werken op uw computer of smartphone of die kunnen geïntegreerd worden in een website, animatie of andere applicatie. Widgets worden vaak gebruikt om real-time inhoud op het scherm te visualiseren, zoals live nieuwsberichten, vluchtroute info, weerbericht,... Onderstaande widget toont u het weer van vandaag in uw regio.