Blog

Webapplicaties op maat voor jouw bedrijf

 

Verlies je veel tijd met vervelende administratieve taken binnen jouw onderneming? Kan de dagelijkse werking binnen jouw bedrijf beter? Zoek je een manier om je klanten en/of partners een betere service te bieden? Dan is een webapplicatie zeker iets voor jou!

Een webapplicatie is een applicatie die de webbrowser gebruikt als platform om informatie te verwerken. Deze informatie wordt dan opgeslagen op de server. Op deze manier kunnen individuen met elkaar communiceren via het web, al dan niet in een gesloten -en/of beveiligde webomgeving. 

Omdat je geen specifieke software hoeft te installeren zijn ze compatibel met alle computerbesturingssystemen (Windows, Mac, Linux, … ), webbrowsers (Google Chrome, Internet Explorer, … ) en ook bruikbaar op smartphones en tablets door de mogelijkheid van responsive design.
Je kan webapplicaties dus overal en altijd gebruiken zolang er een connectie is met het internet.

De mogelijkheden met webapplicaties zijn onbeperkt. Zo kan je werknemers, klanten, leveranciers of partners een login laten aanmaken voor jouw applicatie. Geef ze elk een gepersonaliseerde pagina, beheer boekingen en evenementen, wissel bestanden uit... . Dit allemaal in een gebruiksvriendelijke interface, volledig aangepast aan jouw huisstijl.

Wij maakten voor klanten al uiteenlopende webapplicaties:

  • Klaimr: een platform voor de freelance vertalers van Accolade Language Services.
  • Easy Shuttly: klanten kunnen via de tool hun taxi dienst boeken.
  • Westvlees: HRM applicatie voor het beheren van jobstudenten.
  • Connect D102: leden connectie platform voor District 102 (Fifty-One club).
 

Bij CreaThing kunnen wij volledig op maat gemaakte webapplicaties maken!

Contacteer ons gerust voor meer informatie.