Drupal expert

 

Kom jij ons team versterken als backend Drupal developer?

Heb jij een liefde voor de programmatie van web(app)projecten en veel goesting om met ongebreideld enthousiasme aan de slag te gaan in een klein, maar snelgroeiend team?  

Als Drupal expert weet je van aanpakken

Met jouw leergierigheid en analytische skills sta je dagelijks in voor de programmatie en opvolging van onze lopende en nieuwe web(app) projecten. Elk project is anders, maar omdat je graag vooruitstrevende oplossingen bedenkt, help je klanten snel en graag verder. Je speelt kort op de bal, denkt mee met de klant en neemt het nodige initiatief om alles tot een goed eind te brengen.  

 

Je houdt van programmeren

Je krijgt energie wanneer je zelf helemaal je ding kan doen, maar haalt er minstens evenveel voldoening uit om in team te werken. De meeste websites, webshops, webapplicaties en andere webtoepassingen die wij ontwikkelen draaien op de Drupal CMS. Je programmeert dan ook vlot in PHP, maar schreef reeds enkele modules in Drupal 7, 8 of 9. Als backend expert bij CreaThing mag je dan ook rekenen op een enorm boeiende en gevarieerde job met klanten uit uiteenlopende sectoren.   

 

Je zet graag je tanden in een moeilijk webvraagstuk

Je schreef al modules in Drupal en kunt terugvallen op minstens drie jaar ervaring en een bachelor of master ICT. Programmeren in PHP loopt van een leien dakje, maar je hebt ook kennis van GIT, Composer en Docker. Check, check, dubbelcheck?  

Als je graag je tanden zet in een moeilijk webvraagstuk of ander probleem waar de de full stack webdeveloper geen weg mee kan, zijn alle vaardigheden afgevinkt. 

 

En wat krijg je in ruil?

Ga je bij ons aan de slag als backend Drupal developer, dan ben je zeker van een voltijdse job in ons gezellige kantoor in bedrijvencentrum Stede51 (Harelbeke). Interessant en afwisselend werk staan dagelijks op jouw programma, maar je krijgt ook voldoende ruimte om jouw eigen koers te varen bij elk project. Je krijgt de mogelijkheid om je bij te scholen en de nieuwste technologieën onder de knie te krijgen en rekent op een marktconform loon.  

De work hard, play hard mentaliteit overheerst hier in Stede, dus na de uren reken je op fijne feestjes, etentjes en drinks met collega’s en mede Stedenaers. En de gezellige werksfeer, die krijg je er zomaar bij!  

 

Klaar voor een nieuwe uitdaging?

Stuur je CV naar ruth.ameel@creathing.be en we zien elkaar snel.