Full stack web developer

 

Kom jij ons team versterken als full stack webdeveloper?

Heb jij een liefde voor web development en sta je te popelen om met jouw ongebreideld
enthousiasme aan de slag te gaan in een klein, maar snelgroeiend team?

Als full stack webdeveloper weet je van aanpakken

Je staat in voor de programmatie en opvolging van onze web(app) projecten. Omdat je weet hoe je onze uitdagende projecten moet aanpakken, speel je kort op de bal en help je klanten snel verder. Oplossingen bedenken is één van jouw specialiteiten, maar ook meedenken met de klant en initiatief nemen zijn voor jou evident. 

Backend of frontend? Beiden!

In team of alleen, om het even voor jou. Je programmeert zowel backend als frontend in bestaande of nieuwe websites, webshops, webapplicaties … Wees er maar zeker van dat je een enorm boeiende en gevarieerde job krijgt bij ons met klanten uit uiteenlopende sectoren.
Drupal CMS (Symfony) is bijna bij al onze websites de code to go. Maar we maken ook webapps in React. Als je kaas gegeten hebt van Drupal en React krijg je extra pluspunten, maar bij aanvang van de job kan dat natuurlijk aangeleerd worden.

Als pietje precies met oog voor detail buig je het design van de ontwerper naadloos om tot een responsieve template.

Nieuwsgierig naar de nieuwste technologieën

Hoger diploma op zak en minstens twee jaar praktische ervaring als webdeveloper op de teller?
Pingpingping! Match made in heaven? Bijna. Het is een must dat je kennis hebt van PHP, SCSS en Javascript. Komt daar nog eens kennis van React JS bij? Dan is die match er écht wel.

En wat krijg je in ruil?

Een voltijdse job in ons gezellige kantoor in bedrijvencentrum Stede51 (Harelbeke). Jouw dagen worden gevuld met interessant en afwisselend werk waar je on the job voldoende ruimte voor groei en initiatief mag verwachten.

Met een marktconform loon, leuke activiteiten na de uren met fantastische collega’s en mede Stedenaers, ben je gewapend tegen veel. Heel veel.

En oh ja, een geweldige werkgeefster krijg je er zomaar bij!

 

Klaar voor een nieuwe uitdaging?

Stuur je CV naar ruth.ameel@creathing.be en we zien elkaar snel