Junior full stack web developer

 

Kom jij ons team versterken als full stack developer?

Heb je geen of weinig ervaring, maar wel een liefde voor webdevelopment? Als je ongebreideld enthousiast bent, kan je aan de slag in ons klein, maar snelgroeiend team! Benieuwd of wij een match zijn? Lees snel verder.  

Als junior web programmeur bepaal je groeitraject en routine

Een functie als full stack webdeveloper is breed en zeer afwisselend. Je staat in voor de programmatie en opvolging van onze web(app) projecten. Omdat je graag initiatief neemt, kan je meedenken met de klant en sta je hem of haar ook graag te woord.  

In team of alleen, om het even voor jou. Je programmeert zowel backend als frontend in bestaande of nieuwe websites, webshops, webapplicaties …  

Met jouw oog voor detail buig je designs van de ontwerper naadloos om tot een responsieve template.  

Groei je na verloop van tijd door in een specifieke richting en kies je later om enkel frontend of backend te programmeren? Geen probleem, je bepaalt je eigen route.  

 

Boeiende en gevarieerde job als starter 

Wees er maar zeker van dat je een enorm boeiende en gevarieerde job krijgt bij ons met klanten uit uiteenlopende sectoren.  

Onze websites maken meestal gebruik van de Drupal CMS (Symfony), maar ook webapps in React passeren de revue. Kennis van Drupal, PHP, SCSS en React zijn pluspunten, maar kan ook aangeleerd worden bij aanvang van de job. 

 

Leergierig en nieuwsgierig? 

Gewapend met een bachelor- of masterdiploma ICT? Zalig. Als je zelfstandig kan werken, maar daarnaast ook een echte teamplayer bent, zal je goed aarden in ons fantastisch team.  

 

En wat krijg je in ruil? 

Een voltijdse job in ons gezellige kantoor in bedrijvencentrum Stede51 (Harelbeke). Jouw dagen worden gevuld met interessant en afwisselend werk waar je on the job voldoende ruimte voor groei en initiatief mag verwachten. Je krijgt alle kansen om je bij te scholen en mag rekenen op een marktconform loon.  

Na de uren ben je graag aanwezig op de evenementen en feestjes met jouw zalige collega’s en mede Stedenaers.  

Geweldige werksfeer? Zeker check!  

 

Klaar voor een nieuwe uitdaging?

Stuur je CV naar ruth.ameel@creathing.be en we zien elkaar snel.