Offline marketing van gadgets tot beurstanden

 

Callewaert industries - Stay top of mind

Voor Callewaert industries mochten wij al verschillende promotiematerialen opmaken. Zo hebben we onder andere balpennen, flyers, kaarten en beursgadgets opgemaakt. Met deze offline marketing blijft het bedrijf top of mind bij zijn doelgroep. Ook hebben we de onderneming geholpen met hun beursstand. Zie hier enkele beelden van de realisaties. 

Callewaert industries tissues
Callewaert industries color changing mok
Callewaert industries beursstand
 

Peirs renovatie - Blijvende gadgets

Een gadget is niet altijd gewoon een hebbedingetje die je doelgroep na een tijdje gewoon weggooit. Een gadget kan ook een praktisch nut hebben. En dat is wat we voor Peirs gemaakt hebben. Zo hebben we een muntje met logo en websitelink die je kan voor winkelkarren kan gebruiken. Daarnaast hebben we ook een notitieboekje ontworpen en laten drukken waarbij er een korte uitleg van de onderneming staat en daarna notitieblaadjes. 

 

CreaThing

Ook voor onszelf hebben we al enkele zaken gemaakt voor offline marketing. Zo hebben we bijvoorbeeld voor onszelf en Accolade een gemeenschappelijke beursstand ontworpen en begeleid. Daarnaast hebben we ook een kaartspel ontworpen die dan meegegeven werd aan bezoekers van de beurs. Ook visitekaartjes mogen niet ontbreken. Bekijk hieronder de eindresultaten. 

Offline marketing CreaThing
Offline marketing CreaThing
Offline marketing CreaThing