Online en offline marketing

 

Marketing is binnen het bedrijfsleven haast niet weg te denken. Door het uitvoeren van jouw marketing, zorgen wij ervoor dat jouw bedrijf top of mind blijft bij je doelgroep. Wij zorgen ervoor dat jouw unieke verhaal tot bij de doelgroep geraakt. Daarbij zetten wij verschillende kanalen en media in. 

Social media marketing

Via social media marketing zetten wij jouw bedrijf op een originele manier in de kijker. Want voor ons is social media marketing meer dan gewoon een post plaatsen, het is jouw klanten betrokken houden en ze jouw bedrijf leren kennen.

Bekijk onze referenties

Social media Caerus Vision
Social media CreaThing
Social media Callewaert industries
 

Google Adwords

Wil je hoger staan in de zoekmachine? Wij zoeken uit welke zoekwoorden jouw doelgroep gebruikt en zorgen ervoor dat jouw website gevonden wordt bij deze zoektermen. We definiëren de doelstelling en rapporteren de resultaten op regelmatige basis. 

Video marketing

Een beeld zegt enorm veel, een bewegend beeld nog meer. Animaties, bedrijfsvideo, productvideos, dit zijn maar enkele voorbeelden van wat mogelijk is. Video marketing zit in een opmars en wordt dus steeds meer gebruikt. Met onze creaties zorg je ervoor dat jouw klant veel informatie in een korte periode krijgt. 

Bekijk onze referenties

 

E-mail marketing

E-mail marketing is meer dan een mail versturen. Je hebt rechtstreeks contact met jouw huidige en potentiële klanten en kan ze snel aanzetten tot actie. Je houdt jouw doelgroep op de hoogte van wat er speelt in jouw bedrijf. Je bent er ook zeker van dat ze interesse hebben in jouw onderneming aangezien je het e-mailadres hebt verkregen van de persoon zelf. 

 

Offline marketing

Voor wie denkt dat offline marketing passé is, niets is minder waar. Folders, advertenties, beurzen... Ze zorgen nog steeds voor een grote aandacht van jouw doelgroep. Online en offline marketing zijn het sterkst wanneer ze samen ingezet worden. Daarom verzorgen wij ook met veel plezier jouw offline marketing, voor een nog beter resultaat.  

Bekijk onze referenties

 

Hulp nodig met je marketing?

Wij kunnen je helpen.

Contacteer ons  of bel  056 123 003