Websites

Belgian Pork Group

 

Belgian Pork Group produceert varkensvlees, van boer tot consument. Belgian Pork Group bestaat uit 7 Belgische bedrijven verspreid over België. 

 

All in one 

De website van Belgian Pork Group is meer dan wat je eerst ziet. Zo zijn het eigenlijk zeven websites onder één algemene website. Je kan makkelijk van de ene naar de andere website gaan. Elk onderdeel is erg gebruiksvriendelijk aangezien ze een gelijke opmaak hebben, maar toch hebben ze elk hun eigen content. 

BPG
BPG
 

Resultaat

Het resultaat van dit project zijn zeven mooie websites die volledig op elkaar afgestemd zijn. Je vindt er makkelijk de algemene informatie en vacatures terug. Niet enkel een communicatiemiddel naar hun klanten toe, maar ook naar potentieel talent. 

 

Wat denkt de klant?

“Creathing zorgde voor een volledige nieuwe look en feel van onze bestaande websites. Op een constructieve manier werd naar onze wensen geluisterd wat resulteerde in maar liefst 8 nieuwe websites die op hetzelfde moment werden gelanceerd. Eén voor één werden ze positief onthaald. Ook na de lancering van onze websites worden aanpassingen snel en efficiënt doorgevoerd. Het team van Creathing is een echte aanrader!”

 

Julie De Bock, marketing, Westvlees

 

Interesse?

Laten we samenzitten.

Contacteer ons  of bel  056 123 003