Werken bij CreaThing

 

Ben je op zoek naar een job als webdeveloper?

Dan komen er binnen zes woorden interessante opportuniteiten op je pad:  

CreaThing loves to create things. En neem dat gerust letterlijk. Wij zijn een team van gedreven experts dat passie ademt voor mooie websites, handige applicaties en creatieve animaties. Met een hoekje af gaan we op zoek naar de nieuwste trends en bouwen we de online droom van onze klanten. Out of inside the box? Het eerste, natuurlijk. Want wie inside the box denkt, maakt nooit het verschil voor zijn klanten. 

Met de nodige portie goesting om mee te groeien met ons team (van binnenkort tien mannen en vrouwen groot), ontvangen we je met open armen. 

 

Uitdagende projecten, die net dat tikkeltje meer zijn

Van kleine websites tot webshops, applicaties, technische hoogstandjes en DXP’s waar het marketing- en copywritingteam aan meehelpen. De technologie staat niet stil en wij al zeker niet.  Met de nodige opleidingen en klanten in uiteenlopende sectoren, ziet geen enkele dag er hetzelfde uit. Onze zin om voor hen het verschil te maken, overstijgt dan ook dagelijks ons enthousiasme. 

 

klein team, grote samenwerking

Inspraak, ontplooiing, samenwerking, zelfstandigheid, eigen taken.

Ja, wij zijn een klein team waar ieder elk zijn verantwoordelijkheden heeft. We werken vaak alleen, maar kunnen deze mooie projecten enkel samen realiseren. Sta je te popelen om jezelf verder te ontplooien binnen de boeiende website-, marketing- en communicatiesector? Zéker mogelijk, graag zelfs.  

 

Wij zijn jouw tweede thuis

Wanneer je ervoor kiest om vol enthousiasme samen met ons aan de slag te gaan, mag je er zeker van zijn dat je er zomaar een zalige werkomgeving bovenop krijgt. Je wordt Stedenaer en komt terecht in het gezellige bedrijvencentrum Stede51. De work hard, play hard mentaliteit overheerst hier. Play hard wordt hier zeker letterlijk genomen: reken dus maar op de nodige feestjes, activiteiten, netwerkmomenten met andere Stedenaers en veel meer troeven.  

 

En wat schaft dat, zo’n zalige job?

Fijne collega’s, een mooi loon, maaltijd- en ecocheques, een 39-urenweek en dus 6 extra dagen verlof, een onkostenvergoeding, vakantiegeld en een cafetariaplan volledig op maat.  

Maar weet je wat? Eigenlijk is alles bespreekbaar. Dus ga er gewoon voor. Echt, niet twijfelen! 

 

Klaar voor die nieuwe uitdaging?

Bekijk hier onze openstaande vacatures: