Websites

Bert Gabriels

 

Bert Gabriëls is naast een stand-upcomedian ook gekend door tal van radio- en tv-programma's als Zonde van de zendtijd, Het Besluit, Villa Vanthilt, Mag ik u Kussen?, Vlaanderen Vakantieland, Scheire en de Schepping, enz.

 

Geconnecteerde sites

Deze website is gelinkt met een andere website die wij maakten voor 123 Comedy Club. Speeldata van Bert die op 123 Comedy Club verschijnen, komen automatisch op de website van Bert.

Bert Gabriels
Bert Gabriels
 

Resultaat

Naast de automatische kalender heeft de website ook heel wat mogelijkheden om filmpjes en foto's van huidige en gepasseerde voorstellingen online te plaatsen.

 

Wat denkt de klant?

Als comedian heb ik een website nodig die snel en makkelijk aangepast kan worden, waar ik actuele informatie of video-content zelf kan toevoegen, en met een agenda die automatisch ingevuld en geactualiseerd wordt met de meest recente informatie uit het boekingsprogramma. De website die Creathing maakte voldoet aan al die eisen. Ik kan alle pagina's en ook de structuur van het menu zelf aanpassen, ik kan op een recente facebookpost die extra aandacht verdient meteen op de homepagina plaatsen, ik kan zelf alle info en content aanpassen, en de online agenda wordt volledig automatisch aangemaakt op basis van de database die gebruikt wordt door het boekingskantoor. Dit alles werd aangemaakt op basis van één meeting, ook een pluspunt. Prettig is ook dat het denkwerk voor de opmaak door de medewerkers zelf werd opgenomen, zodat ik me daar niet mee bezig moest houden. Ook het idee om een kaartje toe te voegen waarop je in een oogopslag kan checken of er binnenkort een optreden in de buurt gepland staat, werd door Creathing uitgewerkt. Verder zijn de medewerkers bereikbaar en snel in respons, al moet wel gezegd dat ik voor mijn website geen 24/7-assistentie nodig heb.

 

Bert Gabriëls

 

Wil je een website die een applaus waard is?

contacteer ons